torstai 17. maaliskuuta 2011

Uusia kokemuksia, uusia ystäviä. Cheers!


Huomenna suunnistan HYKSin Kolmiosairaalan päiväosastolle kokeilemaan uutta lääkitystäni. Rituksimabi saa luvan toimia. Enkä halua haittoja. (Pari rouvaa on kuollut letkun päähän, allergiakohtauksiin, arveli lääkäri. Tai sydänkohtauksiin, arvelen itse.) Verenpaine voi laskea, voi vapisuttaa, voi tulla yhtäkkinen flunssa, ties mitä. Pikkujuttuja.

Aion kokeilla videon ohjetta tapaamaani uuteen lääkäriin ja kohtaamiini uusiin kokemuksiin. Jos vain kykenen, sillä Prednisolon (kortisoni) tällä milligrammamäärällä tekee ihmisestä negatiivisen. Prkl.

2 kommenttia:

  1. Hyvin mä vedin...
    Olin kyllä aluksi hermona, koska paikka oli uusi, HYKSin Kolmiosairaalan päiväosasto. Hoitaja oli valmiina odottamassa, ja kuiskaan vain että viereisen pedin hoidettavalla ooli ripuli, ja seuraavalla tuberkuloosi - itsellä immuniteetti laskettu jo valmiiksi...
    Rituksimabin aiheuttama mahdollinen allergiaongelma hoitui ennakkolääkityksellä, samoin flunssa/kuumeongelma. Mahtavaa päästä kotiin jo 9.10 - 16.00 -tiputuksen jälkeen, ja ilman keittosuolan aiheuttamaa ahdistavaa turvotusta. Edellisten tiputusten jälkeen oksensin 24-48 tuntia tauotta (papereista selviää, että munuaisia säästeltiin puolittamalla pahoinvoinnin estolääketippa...) - rituksimabi ei ole oksettanut lainkaan. Käsien tunnottomuus on vähentynyt. Hm.

    VastaaPoista
  2. Voi kun kiva kuulla, että keikka meni noin hyvin, Toivotaan, että jatkossa lisää hyviä uutisia toipumisesta.

    VastaaPoista